Yeşil gölgelik file satın al

Yeşil gölgelik file satın al

Yeşil gölgelik file satın al 

Yeşil gölgelik file çeşitleri bahçelik alanlarda kullanılmaktadır. Farklı kullanım amaçlarına sahip olan bu ürünler çok daha konforlu, çok daha korunaklı ve çok daha estetik bahçeler yaratabilmeniz için tercih edilmektedir.  Hemen hemen her bahçede karşınıza çıkan yeşil gölgelik fileler farklı firmalar tarafından üretildiği için farklı kalite düzeyine sahiptir. Kullanım amacınıza göre bu ürünlerden maksimum fayda sağlayabilmeniz için en kaliteli gölgelik file çeşitlerini satın almalısınız. Bunun için Akay Tente markasını tercih edebilirsiniz.

Akay Tente bünyesinde satışa sunulan yeşil gölgelik file çeşitlerini 3 farklı amaç için kullanabilirsiniz. Gölgelik file modellerinin kullanım amaçları şöyle sıralanmaktadır;

  • Gölgeleme; bahçelerde oturabileceğiniz gölge alanlar oluşturabilirsiniz.
  • Görüntü koruma; bahçeleri çevrelediğiniz çitler üzerine konumlandırarak bahçelerin dış çevre ile olan bağlantısını kesebilirsiniz.
  • Bölümlendirme; bahçe içerisinde oturma alanı, hayvanlara ait alan, bitkilere ait alanlar olmak üzere farklı bölümler oluşturabilirsiniz.

Tüm bu amaçlar için farklı uzunlukta ve farklı yükseklikte yeşil gölgelik file satın alabilirsiniz. Kaliteli bir kumaş ve kaliteli işçilik ile üretilmiş tüm modeller ihtiyacınızı en üst düzeyde karşılayabilecek özelliklere sahiptir. Akay Tente markasından satın aldığınız bu ürünleri uzun yıllar güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeşil gölgelik file fiyatları 

Yeşil gölgelik file fiyatları belirlenirken baz alınan bazı kriterler bulunmaktadır. Öncelikli olarak bu ürünler metrekare hesabı satılmaktadır. Kullanılacak olan alanın uzunluğuna ve yüksekliğine göre metrekare hesabı yapılmakta ve bu ölçüler fiyatları birinci dereceden etkilemektedir.

Yeşil gölgelik file fiyatları belirlenirken baz alınan bir diğer kriter tercih edilen filelerin sahip olduğu dokuma ve örme sıklığıdır. Dokuması sık olan gölgeliklerin güneş geçirme oranı daha düşük olacaktır. Daha esnek ve seyrek gölgelik file modelleri ise güneşi geçirme oranı açısından daha düşük yüzdelere sahiptir. Dolayısıyla fiyatlandırmalar da bu oranlar önemli bir etki yaratmaktadır.

Akay Tente ürünleri

Akay Tente markası gölgelik file ve tente satışı alanında hizmet veren en güvenli markalardan birisidir. markaya ait olan ürün çeşitliliği ve ürün özellikleri için internet sitesini ziyaret

 

Etiketler: gölgelik file,çit filesi,bahçe filesi
Kasım 03, 2022
Listeye dön