Sera Filesi Fiyatları

Sera Filesi Fiyatları

Sera için Gölgelik, Tarım için Plastik File

Güneşlik Ağı, UV stabilizatörleri ve antioksidanlar eklenerek polietilen (HDPE) malzemeden yapılmıştır. HDPE güneşlik hafif, yüksek mukavemetli, yaşlanma önleyici, geniş alan kapsama özelliklerine sahiptir ve olumsuz iklim koşullarının büyümesinde kontrol ortamını ayarlama, iklimi optimize etme ve bitkileri iyileştirme yeteneğine sahiptir.

Gölgelik File Ürün Açıklaması

Gölgelik kumaş, çürümeyen, küflenmeyen veya kırılgan hale gelmeyen örme polietilen kumaştan üretilir ve toplu olarak da satın alınabilir.

Gölge malzememiz birden fazla renk yoğunluğuna sahiptir ve hayvan barınağı, kümes hayvanları binaları, seralar, çember yapıları, ahırlar, köpek kulübeleri, kanopiler ve daha fazlası gibi uygulamalar için kullanılabilir.

Gölgelik kumaş, çiftlik hayvanlarını, evcil hayvanları, bitkileri ve insanları doğrudan güneş ışığından korumaya yardımcı olur ve bir carport, mahremiyet bariyeri, çit veya ön cam olarak iyi çalışır.

Kurulumu ve sökülmesi kolay, zamandan ve paradan tasarruf etmeniz için rondelalı prefabrik gölge panelleri mevcuttur ve özel uygulamanızı karşılamak için %30 ila %80 yoğunluklarda gelir.

Çok çeşitli ebatlarda sunulan gölgelik malzememiz dayanıklıdır, üstün havalandırma sunar, ışık yayılımını iyileştirir, yaz sıcağını yansıtır ve seraları ve çiftlik hayvanlarını daha serin tutar.

Etiketler: Sera Filesi Fiyatları
Kasım 08, 2022
Listeye dön