Şeffaf Branda

Şeffaf Branda

Şeffaf Branda-Kış Bahçesi

ısı yalıtımı ve konfor sağlayan branda türüdür. Mekana göre yapıldığından uyum sağlar, mekanın estetik görünmesini sağlar.

Kış bahçesi brandası dayanıklı olup, zorlu hava koşullarından etkilenmenize izin vermeyecek bu sistem, dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir özelliktedir.

Şeffaf brandanın yazın güneşin etkisi ile sıcaktan genleşmesi ve kışın da soğuk havadan dolayı çekmeler yaşanabileceğinden 0,60 mm  veya 0,80 mm kullanılması tavsiye edilmektedir

Kış bahçesi brandası kafe, restoran, otel gibi mekanlarda kullanılabildiği gibi bahçeli evlerde ve villalarda da kullanılabilir.

Şeffaf Branda genelde sektör alanlarında kullanılsa da yazlık mekânlarda da tercih edilmektedir. İster evlerinizde ister kafe ya da restoranlarınızda kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. Şeffaf branda genellikle koruma amaçlı kullanılmaktadır. Cam görünümlü olması mekânın kapanmasını engellemektedir. Hem şık bir görünüm hem de kaliteli bir hizmet için tercih edilmektedir.

Şeffaf branda fiyatları

kaliteye ve kullanım şekillerine göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar metre hesabı üzerinden hesaplanmaktadır. Kalite ve özelliklere göre fiyatların değiştiğini kesinlikle unutmamanız gerekmektedir. 30 TL ile 70 TL arasında farklılık gösteren fiyatlar firmaların fiyat standartlarına göre değişiklik gösterebilmektedirler. Fiyatlar her zaman ürünün özelliklerine göre belirlenmektedir.

Şeffaf brandaların imalatı

üretim yapan firmalar tarafından yapılmaktadır. Bu firmalar uzun süredir imalat yapan firmalar olmaktadırlar. Geniş fabrika alanları ve kalite anlayışları sayesinde ürettikleri ürünler satıcı konumundaki insanlar tarafından alınmaktadır. Alınan bu ürünler satış mağazalarında görücüye çıkmaktadırlar. İnternet üzerinden satışı yapılan bu ürünler son zamanlarda oldukça ilgi görmektedirler. Ürünlerin ortama kattığı dekor sayesinde müşteriler oldukça memnun olmaktadırlar. Yağmurdan, tozdan ve rüzgârdan korunmak için çok önemli bir ürün olmaktadır. İstenilen özelliklerde ve ebatlarda bulunması çok kolay olmaktadır. Kışın kullanılan bu ürünler açılma özelliği bulunduğu için yaz aylarında da kullanılabilmektedir. İdeal kalınlık genelde 0,6 mm ve 0,8 olmaktadır. Kışın soğuğun etkisi yazın ise güneşin etkisi ile brandalar ufak değişimlere uğramaktadır. Bu durum ürünün kalitesiz olduğunu düşünmenize neden olmasın. Kötü hava şartlarından korunma amaçlı yapıldığı için birazda olsa zarar görmesi çok doğal olmaktadır. Bu işi mutlaka uzmanlarına yani bizlere yaptırmanız sizler için büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bu işi uzun sürelerdir yapmaktayız. Sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda sizlere elimizden geldiğince hizmet etmekteyiz.

Etiketler: şeffaf branda
Mart 06, 2024
Listeye dön