Şeffaf Branda Ne İşe Yarar?

Şeffaf Branda Ne İşe Yarar?

 

 Şeffaf brandalar, işletmenizi zorlu hava koşullarından korumak için tasarlanmıştır.

Şeffaf brandalar, işletmenizi zorlu hava koşullarından korumak için tasarlanmıştır. Özel yapısı sayesinde işletmeniz yaz kış açık kalacak ve müşterilerinize en iyi hizmeti sunacaksınız. Şeffaf branda olarak da bilinen bu sistem görüş ve dayanıklılık açısından en iyi kanvas modellerinden biridir. Cafe dış mekan kapatma fiyatları farklı faktörlere göre belirlenir.

 

Şeffaf Brandada Kullanılan Malzeme

İç ve dış yüzeyleri mika, naylon, kalın kanvas kumaşlardan yapılmıştır. Berrak mika genellikle ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarda kullanılır ve kış bahçelerinde kullanılan malzeme %100 PVC'den oluşur. İçi ve dışını ortaya çıkaran özellikleriyle cam kadar şeffaftır. Şeffaf branda, kış bahçelerinde, kafelerde, otellerde, restoranlarda vb. mekanlarda ayrı mekanlara duvar olarak pahalı cam balkonların yerini alabilen brandadır. Yaz aylarında kafe ve restoran gibi işletmelerde hem iç hem de dış mekanlar kullanılırken, soğuk ve yağışlı mevsimlerde oturma alanları kısıtlanabilir. Bu alan dış alan şeffaf branda ile kapatılarak kullanılabilir. Yandaki fermuar sayesinde kapalı veya fermuarı açıp açık alana çevrilerek kullanılabilir.

 

Şeffaf Branda Kullanımı

 

Etrafında kullanılan çerçeve şeklindeki kanvas, renk seçeneklerine sahiptir. İstenilen renk seçenekleri ile kullanıldığında ortama estetik ve şık bir görünüm katar. Yalıtım ve konfor sağlayan brandadır. Mekana göre yapıldığı için uyum sağlayabilir ve mekanın güzel görünmesini sağlayabilir. Sistem uzun ömürlü, sizi zorlu hava koşullarına maruz bırakmayacak ve dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. 0.53 mm7 veya 70mm kullanılması tavsiye edilir, çünkü şeffaf branda yazın güneş ışığının etkisiyle sıcaktan dolayı genişler, kışın soğuk havalardan dolayı küçülür.  Fermuarlı şeffaf branda her açıdan avantajlar sağlar.

Şeffaf Brandanın Şık Görüntüsü

 

 

Mekanın ambiyansını değiştirecek ve şık bir görünüm elde edeceksiniz. Branda her mevsim rahatlıkla kullanılabilen fermuarlı ve özel transparan kapamalı branda modelidir. Şeffaf kış bahçesinin dış ve iç yüzeyleri, PVC branda olarak da bilinen mika branda adı verilen kalın bir branda tabakası ile kaplanmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: şeffaf branda,kış bahçesi,şeffaf tente
Kasım 04, 2022
Listeye dön