Branda Tamiri Nasıl Yapılır ?

Branda Tamiri Nasıl Yapılır ?

Branda Tamiri Nasıl Yapılır ?

Bu makalemizde Branda Tamiri nin nasıl yapıldığını ve tente sistemlerinde kullanılabilen kumaş çeşitlerinden bahsetmek istedik. Tente kumaş seçimleri özellikleri uygun olan kumaşların bulunduğu kumaş kataloglarından kişinin istekleri beğenileri ve tercihleri doğrultusunda seçilerek yapılmaktadır. Branda Tamiri Nasıl Yapılır ? sorusuna cevap öncelikle kumaş türlerini bilmekten geçer.

 

Bu seçimleri sağlıkla bir biçimde yapabilmek için tentelerde ne tür kumaşların ne amaçla kullanıldığı bilinmelidir. Bu da kumaş çeşitlerini ve yapılarını bilmemizi gerektirir.

Mevsimsel etkilere maruz kalmamak adına yaptırdığımız tentelerin yine bu mevsimsel etkilerden en önemlisi olan yağmura karşı dayanıklı olabilmesi için su geçirmeyen kumaşlardan ya da su yalıtımlı branda akrilik kumaşlarından yapılmış sistemler olması gerekir.

Maliyeti düşürmek isterseniz ekonomik yönden daha uygun olan PVC branda kumaş çeşitlerine de yönelebilirsiniz. Onların da bazı dezavantajları olduğu unutulmamalıdır.

Brandamı Neye Göre Değiştirmeliyim ?

Brandanızı kullanacağınız yer önemlidir. Bir işletmeniz varsa  uzun süre ve sık kullanılacak olduğundan dayanıklı bir kumaş olması gerekir. Bu yüzden İthal akrilik su geçirmez tentelik kumaşlar tercih edilebilir.

Brandanızın kullanılacağı yerin güneşe göre konumu da bir diğer önemli konudur. İşyeri ya da eviniz güneşe uzun süre maruz kalıyorsa yıpranmaya dayanıklı bir kumaş türü seçmeniz sizin için daha uzun süreli kullanım sağlayacaktır.İthal akrilik su geçirmez kumaşları yine güneşe karşı yıpranmayı önlemek için de tavsiye edebiliriz. Ayrıca bu ithal kumaşlar 5 yıla kadar garantili satıldığından gönül rahatlığıyla tercih edip kullanabilirsiniz.

İşletmeniz küçük ve orta seviyede bir  işletme ise  yerli Akrilik kumaş türlerini tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Bu konuda  uzmanlaşmış  iyi bir ürün pazarı sunan kaliteli firmalar olduğunu belirtmek isteriz.

En ekonomik branda çözümü ise fiyat bakımında oldukça uygun olan Branda Pvc Tente kumaşlarını önerebiliriz.Bu kumaşlar daha çok  güneşi az gören alanlarda kullanılır. Güneş ışınlarının çok yoğun oldukğu noktalarda bu tip kumaşlar kullanmak koku sorunu yapabilir. Branda Tamiri Nasıl Yapılır ? konusunda kumaş değişiminin nasıl yapıldığı önemlidir.

Tente Kumaş Değişiminde Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?

 

Firmamız ücretsiz keşif ve ölçülendirme yapmak amacıyla sizi ziyaret eder. Tente kumaş kataloğundan size kullanım amacına kullanılacağı yer koşullarına ve ekonomik koşullarınıza en çok uyan  bir kumaş modelini seçmenizde yardımcı olur. Daha sonra atölyemize gelen kumaşın dikimi yapılır ve montajı yapılmak üzere adesinize gelir.

 

 

 

Açılır kapanır tente modeli olarak da anılan tente modeli, bir kol yardımı ile mafsalları hareket ettirerek rahatlıkla açılıp kapatılabilir. Bir çok alışveriş mağazasının önündeki ürünler, genellikle güneş görmesin diye bu tarz mafsallı tenteler ile kapatılır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lE4w6zSdHSI

Etiketler: çadır tamiri,branda yapıştırma,tente tamiri,çadır yapıştırma
Kasım 01, 2022
Listeye dön